سرعت سایت در یاهو
بهترین ابزارهای تست سرعت سایت + آموزش افزایش سرعت سایت نوین
ابزار Yellow Lab یک سایت اپن سورس (متن باز) است که قابلیت بهبود سرعت سایتهای سنگین را دارد. این وبسایت رایگان است و تست سرعت آن روی انواع دستگاههای مختلف مثل دسکتاپ، موبایل، تبلت و دسکتاپهای HD قابل اجرا است. من در این محتوا ۱۲ مورد از بهترین ابزارهای رایگان و پولی برای تست سرعت سایت را معرفی میکنم. یکی از سرویسهای محبوب هاستینگ، هاست لینوکس است که به دلیل استفاده از سیستمعامل لینوکس، پایداری و امنیت بالایی دارد. این نوع هاست از وب سرورهایی مانند Apache، LiteSpeed یا Nginx استفاده میکند که بهینهسازی مناسبی برای اجرای PHP و MySQL دارند.
این ابزار همچنین یک سری پیشنهادات کاربردی را نیز برای رفع کندی لیست می کند که می توانید از آنها استفاده کنید. با توجه به اینکه سرور آن در خارج از کشور می باشد اما بیشتر ترافیک ورودی آن از سمت ایران است. اما فراموش نکنید که برای استفاده از تمامی این امکانات رایگان، باید در این سایت ثبت نام کرد و عضو شد. چندی پیش جی تی متریکس یک نسخه جدید از این ابزار را ارائه داد که تفاوتهای فاحشی با نسخه قبلی داشت. اما چه هاستی مناسب وبسایت شما است؟ در صورت داشتن هر گونه ابهام میتوانید با کارشناسان ما در سرورپارس همراه باشید. پس اگر به ابزاری نیاز دارید که آپتایم و حملات سایت خود را بررسی کنید، این ابزار کمک زیادی به شما میکند.
روند بارگذاری کند با 40% خطر از دست دادن بازدید کنندگان بالقوه (یا بدتر از همه خریداران) برابر است. نبی عبدی هستم مدیر آکادمی وبکیما، مدرس و محقق در حوزه راهاندازی انواع کسبوکارهای اینترنتی، میخوام بدونید که کار در حوزه اینترنت بسیار دوست داشتنیه! در سطحی کلی تر نیز، بحث سرعت سرور میزبان و کش (Cache)، بهینه بودن تصاویر، کدها و غیره مطرح میشود. کسانی که دوست دارند تا در کمترین زمان ممکن، از سایت مد نظر خود بازدید کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت کنند. حتما میدانید که ولنتاین یکی از بهترین فرصتها برای افزایش فروش است؛ اما آیا خود را برای این روز آماده کردهاید؟ چه برنامهای برای جذب...
چرا؟ چون سرور تست سرعت داخل ایرانه، هاست شما هم داخل ایرانه و از همه مهمتر کاربرهای شما هم داخل ایران هستن. با پیشرفت روز افزون تجارت الکترونیک در سال 2024، قطعا وابستگی افراد به وبسایت ها و فضای آنلاین نیز افزایش پیدا کرده است. از این رو تست سرعت سایت یکی از عوامل کلیدی و موفقیت آمیز در تجارت آنلاین است که درصورت تقویت آن می توانید پیشرفت چشمگیری را در زمینه هاستیگ تجربه کنید. دقت داشته باشید که یکی از علت های روی آوردن کاربران به وبسایت های رقبا، کند بودن سرعت بارگزاری وبسایت شما است. درادامه این موضوع، 10 ابزار کمکی برای تست سرعت وبسایت معرفی خواهیم کرد که در روند پیشرفت کسب و کار شما موثر هستند. GTmetrix یک ابزار آنلاین برای تحلیل سرعت و عملکرد وبسایت است که زمان بارگذاری، درخواستهای سرور و بهینهسازیها را بررسی میکند.
این فناوری بهویژه برای سایتهایی که مخاطبان بینالمللی دارند، حیاتی است. خدماتی مانند Cloudflare و Akamai گزینههای محبوبی در این زمینه هستند. CDN مانند بزرگراهی است که فلش برای حرکت سریعتر به مقصد انتخاب میکند. این شبکه با توزیع محتوای سایت از سرورهای نزدیکتر به کاربر، زمان بارگذاری را به حداقل میرساند. فکر میکنم تا الان چند بار درباره رندر شدن و بارگذاری صفحه صحبت کردیم؛ با این حساب باید بدانید که آوردن اسکریپت در هدر باعث میشود اولین رسم محتوا در صفحه (یا تجزیه درخت DOM) با وقفه روبرو شود. پس باید چه کار کنیم؟ بهترین در رابطه اسکریپتها این است که آنها در فوتر صفحه بیاوریم.
به همین دلیل، امروز تصمیم گرفتیم در این مقاله از سایت میزفا، مقداری راجع به اهمیت تست سرعت سایت و بعد هم دربارهی آزمایش بارگزاری یک وبسایت در ابزارهای تست سرعت سایت صحبت میکنیم. تا انتهای این محتوا با من همراه باشید تا بهترین ابزارهای تست سرعت سایت را بشناسید. تأثیر مستقیم بر تجربه کاربری (UX) کاربران سایت انتظار دارند صفحات سایت بهسرعت بارگذاری شوند. اگر سایت شما کند باشد، نرخ پرش افزایش مییابد و کاربران بدون مشاهده سایت، آن را ترک می کنند. سرعت هاست مدتزمانی است که کاربر سایت شما را در مرورگر باز میکند تا زمانی که تمام اطلاعات از سرور دریافت و بهطور کامل نمایش داده شود. این زمان بر حسب ثانیه اندازهگیری میشود و در بهترین حالت باید کمتر از ۳ ثانیه باشد، زیرا کاربران معمولاً بیش از این زمان منتظر نمیمانند و سایتهای کند را ترک میکنند.
گذشته از تست سرعت کامل صفحه و بررسی در مکان های مختلف، این ابزار همچنین می تواند تست کننده حمله SSL FREAK را انجام دهد تا از امنیت SSL / TLS وب سایت شما اطمینان حاصل کند. در پایان آزمایش، بررسی های بهینه سازی سرعت صفحه و پیشنهادات برای بهبود دریافت خواهید کرد. نکته ای که در رابطه با سرور باید بدانید این است که سرور در هر کشور کیفیت خاص خود را دارد و از هر کشوری به کشور دیگر پینگ دهی متغیر داشته و آی پی سرور همان کشور را دارا می باشد. از ابزار ذکر شده به عنوان یک سیستم مانیتورینگ می توانید استفاده کرده و عملکرد وب سایت خود را چک کنید. در گزارش سایت Dotcom-monitor سرعت سایت در اولین بازدید (First Visit) و بازدیدهای دیگر (Repeat Visit) نشان داده میشود.
در این نوشتار، در رابطه با ابزارهای تست سرعت وب سایت با شما صحبت کردیم که با کمک آنها میتوانید برای افزایش سرعت سایت و بهینه سازی سرعت سایت خود اقدام کنید. اگر میخواهید به یک برنامه نویس یا وب مستر حرفهای تبدیل شوید، به هیچوجه از بررسی سرعت وبسایت خود و انجام اقدامات لازم برای بهبود عملکرد و سرعت آن غافل نشوید. پنجمین سرویس یا ابزار تست سرعت رایگان سایت، ابزار WebPageTest است. با کمک این ابزار، شما میتوانید اطلاعاتی را در رابطه با سرعت بارگذاری مطالب در سایت و کندی آن به دست بیاورید. جالب است بدانید که کاراییهای این ابزار، تنها به همین یک مورد ختم نمیشوند و با استفاده از آن، شما میتوانید مشکلاتی از جمله مشکلات امنیتی، منابع اضافی، تصاویر با حجم بالا و… را بیابید. این ابزار برای انجام تست سرعت و بررسی سرعت سایت از عملکردی مشابه با Page Speed بهره میگیرد.
Sucuri Load Time Tester نیز ابزار سریع و سادهای برای سنجش عملکرد وبسایت از نقاط جغرافیایی مختلف است. این وبسایت، سرعت اتصال و TTFB هر یک از مناطق را به همراه نمودار مقایسهای و امتیاز کلی وبسایت نمایش میدهد. گوگل در جدیدترین بهروزرسانیهای خود امکان نمایش جزئیات بارگذاری سایت را به نمودار آبشاری DevTools اضافه کرده است. از این طریق بهراحتی و با جزئیات دقیق میتوانید ببینید که بارگذاری چه مواردی بیشتر وقت میگیرد. برای استفاده از این قابلیت به زبانه Performance بروید و با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl + E فرآیند تست را آغاز کنید.
Yellow Lab Tools ظاهر زیبا و کاربرپسندی دارد و بدون پیچیدگی، مشکلات سرعت سایت شما را بیان میکند. اگر به دنبال گزینهای فیلتر نشده و جامع میگردید، Yellow Lab Tools میتواند گزینه خوبی باشد. درخت DOM را یادتان هست؟ آنجا دیدید که یک مرورگر غالباً چه مسیری را برای تحویل گرفتن و نمایش سایت شما، پشت سر میگذارد. حالا فرض کنید کاربر با ورود به سایت شما، با یک یا چند ریدایرکت، به آدرس دیگری انتقال داده شود؛ در چنین مواقعی بدیهی است که مراحل دیگری به این درخت اضافه و سرعت بارگذاری سایت کم میشود. در این بخش گوگل متناسب با سایت شما پیشنهاداتی را برای افزایش سرعت سایت ارائه میکند.
شما میتوانید یک هاست تهیه کنید، عملکرد و سرعت سایت تست کنید و در صورت عدم رضایت، هزینه خود را پس بگیرید. تصاویر نقش بزرگی در جذابیت بصری سایت دارند، اما اگر حجم آنها زیاد باشد، بهجای کمک، مانعی برای سرعت سایت خواهند بود. تصاویر حجیم بهطور متوسط میتوانند بیش از ۷۰٪ از حجم کل یک صفحه وب را شامل شوند. فلش همیشه میداند زمان چه ارزشی دارد و برای رسیدن به هدف، سریعترین مسیر را انتخاب میکند. اگر سایت شما در کمتر از سه ثانیه بارگذاری نشود، حدود ۴۰٪ از بازدیدکنندگان بهسرعت آن را ترک خواهند کرد.
اگر لودینگ یا بارگذاری صفحه سایت شما بیش از 3 الی 4 ثانیه طول بکشد، کاربر، سایت شما را ترک میکند. افت سرعت سایت مساوی است با کاهش نرخ ترافیک و میزان فروش یا درآمد شما از سایت. برای جلوگیری از افت و کاهش سرعت باید مدام آن را با ابزارهای حرفهای و معتبر زیر نظر داشته باشید. اگر سری به شبکه های اجتماعی و انجمن ها و فروم های مختلفی بزنید می توانید نظرات کاربران در مورد سرعت یک هاست را بخوانید. در این فروم ها معمولا کاربران تجربه خود را درباره تمام ویژگی های به اشتراک می گذارند و میتوانید علاوه بر سرعت، چالش ها و مشکلاتی که کاربران از خرید هاست داشته اند را به دست آورید. طبق بررسیها، استفاده از CDN میتواند زمان بارگذاری را تا ۵۰٪ کاهش دهد.
از طرفی یک سایت سریع نشان میدهد که به خوبی کدنویسی شده و در واقع احتمال میرود که محتواهای داخل آن نیز بیشتر مورد نظر کاربران باشد. از این رو بهتر است روی سرعت سایت خود دقت کرده و تا جای ممکن آن را بهبود دهید. اگر از این موضوع غافل شوید ممکن است که دیگر کسی محتوای سایت شما را نبیند. این تفاوتها به دلایل مختلفی از جمله زیرساختهای اینترنت، موقعیت سرورها، فیلترینگ و سایر محدودیتهای موجود در ایران رخ میدهند. این یکی از ابزار های تست سرعت بر اساس استانداردهای یاهو برای کیفیت عملکرد سایت ها، وضعیت سایتهای مختلف رو بررسی می کنه. برای استفاده از این ابزار باید افزونههای مخصوص آن برای مرورگرهای مختلف را نصب کنی یا اینکه از GTMetrix استفاده کنی.
برای سایت های فروشگاهی باید هاستی انتخاب کنید که پاسخگوی نیاز کاربران شما باشد. هاست ووکامرس، مخصوص فروشگاههای اینترنتی ساخته شده با وردپرس و افزونه ووکامرس است و با توجه به اینکه منابع مورد نیاز هاست ووکامرس پیش بینی شده این نوع هاست مناسب سایت های فروشگاهی وردپرسی است. افزایش سرعت سایت درست مانند قدرت بینظیر فلش میتواند شما را در دنیای وب متمایز کند. همانطور که فلش با سرعت شگفتانگیزش مأموریتها را انجام میدهد، سایت شما نیز باید به همان اندازه سریع باشد تا رضایت کاربران را جلب کرده و تجربهای روان و بینقص ارائه دهد. دومین تاثیر سرعت سایت روی سئو در مرحله ایندکس کردن اتفاق میافتد. وقتی رباتهای گوگل صفحهای از وبسایت شما را کشف میکنند یا خودتان وجود سایت و صفحهای جدید را به گوگل اطلاع میدهید، رباتهای بررسی کننده صفحه به سراغش میآیند.
گاهی برخی از این قالبها بسیار سنگین و پرحجم هستند و در نتیجه سرعت سایت را به طور قابلتوجهی کاهش میدهند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید تاثیر قالب وردپرس در سئو را مطالعه کنید. اگر میخواهید سایتتان مانند فلش، سریع و مؤثر باشد و در دنیای وب به یک قهرمان واقعی تبدیل شوید، RGB اینجا است تا به شما کمک کند. ما با تخصص در افزایش سرعت سایت و خدمات حرفهای در طراحی سایت، به شما امکان میدهیم سایتی بهینه، زیبا و سریع داشته باشید. به این موضوع توجه داشته باشید که سایتهایی که میخواهند در گستره جهانی فعالیت کنند، نیاز است تا سرعت لود سایت خود را در نقاط مختلف دنیا بدانند و نیز در صورت بروز مشکل نسبت به رفع آن اقدام کنند.
در این بخش گوگل عیبیابی سایت شما را انجام میدهد و برای هر عیبی که پیدا کند، راه حلهایی را پیش پایتان میگذارد. این یک مثال ساده است اما خیلی وقتها کندی سایت یک شرکت به صورت ناخودآگاه باعث دلزدگی و تجربه بد ما از آن سایت یا برند میشود. خیلی وقتها هم اگر باز شدن سایتی خیلی طول بکشد به راحتی تب آن را میبندیم و میرویم سراغ سایتی دیگر. جی تی متریکس یک رتبهبندی براساس حروف لاتین (A, B, C ,...) هم به این درصد اضافه کرده است. در ادامه یه ویدئو از چنل معروف learnwoo براتون قرار دادیم که خیلی سریع و خلاصه هم به معرفی این ابزراهای میپردازه و دیدنش خالی از لطف نیست. Lcp به مدت زمانی می گن که بزرگترین یا پر حجم ترین المان داخل صفحه به طور کامل لود شده باشه.
قرار نیست هر ربات گوگل چند دقیقه برای بررسی و ذخیره کردن محتوای یک صفحه وقت بگذارد. وقتی صفحهای در یک بار سر زدن ربات، کامل دانلود نشود، ربات در دفعات بعدی کارش را ادامه میدهد تا صفحه را کامل دریافت کند. این شاخص برحسب زمان گزارش میشود و مدت زمان بارگذاری کامل وبسایت را نشان میدهد. این زمان ممکن است از تجربه خودتان طولانیتر باشد چون جی تی متریکس در این شاخص زمانی را در نظر میگیرد که صفحه به طور کامل بارگذاری شده و تا ۲ ثانیه هیچ ارتباطی با اینترنت برقرار نکند. یعنی امکان دارد وبسایتی در ظاهر کامل بارگذاری شده باشد اما همچنان در حال دریافت فایل یا ارتباط با سرور باشد. با بررسی سرعت سایت میتوانید سئو را نجات داده و با رفع موانع کند کننده صفحات به رتبههای بهتری دست پیدا کنید.
آیا میدانید که بدون سرمایه زیاد یا دردسرهای فراوان میتوانید یک آنلاین شاپ راهاندازی کنید؟ آن هم بدون نیاز به پرداخت اجارههای... برای استفاده از این ابزار و دسترسی به گزارشات آن باید از بخش Google DevTools آن را اجرا کنید. از سرورهایی که از نسخههای جدید PHP و پایگاهدادههای بهینه پشتیبانی میکنند، استفاده کنید. از بارگذاری غیرهمزمان (Async Loading) برای فایلهای غیرضروری استفاده کنید تا اولویت بارگذاری با محتوای اصلی باشد. ابعاد تصاویر را متناسب با نیاز سایت تنظیم کنید؛ تصاویر بزرگتر از اندازه واقعی، بار اضافی بر سایت تحمیل میکنند. رندر-بلاکینگ یعنی عملی که مانع تحویل گرفتن (یا همان رندر کردن) محتوای صفحه توسط مرورگر میشود.
در واقع این ابزارها نکات آموزشی است که به صورت رایگان می توانید انجام دهید و در ادامه مقاله انواع روش های تست سرعت سایت را توضیح خواهیم داد. همچنین به کمک ابزار مذکور می توانید سرعت سایت را در بازدید اول و در بازدید های تکراری بعدی بررسی کنید. این ابزار که به صورت آنلاین مورد استفاده قرار می گیرد، توانایی بررسی سرعت سایت و بهینه سازی آن را دارد. شناسایی این موارد و رفع مشکلات مرتبط با آنها، میتواند به بهبود سرعت سایت شما کمک کند. برای استفاده از این ابزار رایگان و در دسترسی کلید ترکیبی Ctrl+Shift+I و یا کلید F12 استفاده کنید. نکته جالب درباره این ابزار تست سرعت، وجود افزونهای از آن برای کروم است که کار آنالیز صفحات را راحتتر می کند.
در سرچ کنسول گوگل گزارشی به نام Crawl Stats وجود دارد که نشان میدهد رباتهای گوگل برای دانلود صفحات سایت چقدر زمان گذاشتهاند. هرچه این زمان (برحسب میلیثانیه) کمتر باشد یعنی صفحههای جدید یا به روزرسانی شده زودتر در نتایج جستجوی گوگل دیده میشوند. گوگل یکی از بزرگترین کمپانیهای تکنولوژی دنیا است و هر سال نرم افزارها و ابزارهای مفید زیادی تولید میکند تا همه بتوانند از مزایای آن استفاده کنند. با توجه به نکاتی که گفته شد میتوان این گونه نتیجه گرفت که سرعت بالای سایت باعث میشود افراد در درجه اول از سایت شما دیدن کرده و بعد حتی به دیگر نقاط و صفحات نیز مراجعه کنند. در صورتی که محتوای داخل سایت خود را بهینه کرده باشید به احتمال زیاد این افزایش بازدید کاربران به افزایش درآمد شما منتهی خواهد شد.
این مسئله آن قدر اهمیت دارد که می تواند کاربر را در سایت شما نگه دارد یا باعث شود کاربر سایت شما را به سرعت ترک کند. برای آن که بدانید سایت شما برای کاربران چگونه بارگذاری می شود و زمان بارگذاری آن برای کاربران مناسب است یا نه، ابزارهایی وجود دارند. کاهش حجم صفحات توسط ابزار DareBoost برای بهبود بارگزاری آنها به شدت پیشنهاد می شود! با کمک این ابزار می توانید سرعت بارگزرای وبسیات خود را تست کرده و باگ های موجود را رفع کنید. آپترندز Uptrends یکی دیگر از وبسایتهای تست سرعت سایت است که برای هر سایت در هر نقطه جغرافیایی قابل استفاده است.
پس اگر به ابزاری نیاز دارید که چندین صفحه را با هم بررسی کنید، این ابزار دقیقاً همان چیزی است که به آن نیاز دارید. اگر اهل پروژههای متن باز هستید و با لوکال هاست سر و کار دارید، ابزار Perftool برای شما بسیار کاربردی خواهد بود. در واقع این ابزار باید بر روی سرور محلی شما (سیستم شخصی شما/نرم افزاری مثل Xampp) نیاز به نصب دارد. این ابزار را میتوانید از سایت گیت هاب دانلود کنید و بر روی سیستم خود نصب کنید. اطلاعاتی که این ابزار در اختیار شما قرار میدهد، از اطلاعات ابزارهای دیگر بسیار کاملتر است؛ به همین دلیل است که با وجود دردسرهایی که نصب آن دارد، ارزش دارد. در واقع اگر بتوانید با استفاده از این ابزار عملکرد 85 درصد به بالا را بگیرید، به این معنی است که سرعت سایت شما کاملاً مطلوب است.
با استفاده از هاست مناسب و یک طراحی سایت خوب، نتیجه مناسب را دریافت خواهید کرد. کار دیگری که میتوانید برای نجات حال وبسایت خود انجام دهید این است که به محتوای تصویری خود بیشتر دقت کنید. فرقی نمیکند که تنها یک تصویر تکی در صفحه وجود دارد و یا اینکه از انواع ویدئوها و اسلایدرهای جذاب استفاده میکنید. بهتر است که تمام تصاویر از نظر حجم بهینه شده و تا جای ممکن ویدئوها را در جایی خارج از سرور خود بارگزاری کنید. از طرفی به اسلایدرهای بالای صفحه نیز توجه کنید زیرا معمولا بسیار بزرگ و سنگین بوده و بخش قابل توجهی از سرعت لود صفحه شما را به خود اختصاص میدهند.
Dotcom تست رو در نقاط جغرافیایی مختلف رو به طور هم زمان اجرا می کنه و کار کردن باهاش خیلی آسونه. از سادگیش بگم برات که کل نتایج تست سرعت رو تو یه صفحه بهت نشون میده. اگه دنبال یه تست سرعت سایت ساده ای، این ابزار رو حتما امتحان کنید. با این که Synthetics در مجموعه Sematextابزار نسبتا جدید نظارت مصنوعی به حساب می آید اما به سرعت در بین کاربران محبوب شده است. Loadimpact یک ابزار رایگان برای تست کارایی وب سایت می باشد ، این ابزار عملکرد وب سایت شما را با استفاده از ترافیک مانیتور می کند و از تمام نقاط جهان سایت را تست می کند و در یک نمودار زیبا گزارش می دهد. یک سایت ساده برای تجزیه و تحلیل سرعت سایت است و پس از آن اندازه صفحه و زمان دانلود را نمایش می دهد و سپس راه کار هایی برای افزایش سرعت سایت نمایش می دهد.
سرعت اینترنت کاربران هم در تجربه کاربری آنها تاثیر داشته، در گوگل کروم ذخیره شده و در تحلیل میدانی لحاظ میشود. گوگل در چند بهروزرسانی مهم و تایید شده اعلام کرد سرعت سایت یکی از فاکتورهای رتبهبندی است. اولین بهروزرسانی در سال ۲۰۱۰ روی تعداد کمی از وبسایتها تاثیر گذاشت و دومین بهروزرسانی متمرکز بر سرعت در سال ۲۰۱۸ تعداد زیادی از سایتها و نتایج جستجو را تحت تأثیر قرار داد. اگر شما با اینترنت پرسرعت و با کیفیت عالی یک وبسایت سنگین و پرحجم را باز کنید، شاید بارگذاری کامل آن فقط یک ثانیه طول بکشد. اما کاربری که به هر دلیلی با اینترنت ضعیف و کم سرعت بخواهد همین سایت را باز کند شاید ۳۰ ثانیه منتظر بماند. این نکته را هم در نظر بگیرید که عواملی مثل اختلالات شبکه اینترنت میتواند این تجربه را بدتر هم بکند.
به همین دلیل در ادامه لیستی از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت را به شما معرفی کرده و ویژگیهای مرتبط با هر کدام را توضیح خواهیم داد. اگر فرصت کافی برای مطالعه این مطلب را ندارید، پادکست زیر را گوش دهید. این مورد زمانی به کار میرود که بررسی کنید سایت برای مخاطبان که معمولاً در یک یا دو کشور خاص (برای سایتهای فارسی زبان) قرار دارند، بهینه است یا خیر! اگر بهینه نباشد با استفاده از خطاهایی که این سایت به شما نمایش میدهد میتوانید آن را بهینه سازی کنید. امتیاز دهی این سایت هم از A تا F است که هر چقدر سرعت سایت شما بیشتر باشد، نمره شما به A نزدیکتر است.
برای مثال اگر شما حجم عکسهای موجود در صفحه را بهینه کنید، 0.2 ثانیه از زمان بارگذاری صفحه کم شده و سایتتان سریعتر Load میشود. بارگذاری صفحه تجربهای است که هیچ معیاری نمیتواند آن را دقیقاً اندازه بگیرد. لحظات چندگانهای هنگام بارگذاری یک صفحه وجود دارد که روی تجربه کاربران اثر میگذارند و باعث میشوند که کاربر احساس کند این صفحه کند است یا سریع. تست سرعت و عملکرد این سرویس هم براساس روش Page Speed گوگل کار میکند. برای نمایش اطلاعات هر صفحه از سایت روی تبلت، گوشی و یا کامپیوتر شما نیاز به سایز کردن اطلاعات است.
WebPageTest.org یک ابزار تست عملکرد وب سایت منبع باز است که به شما امکان می دهد تا وب سایت تان را از یکی از 40 لوکیشن و طیف گسترده ای از دستگاه ها محک بزنید. همچنین میتوانید تستهای تان را به کمک یک شبکه تلفن همراه کند یا یک شبکه سریع 4G شبیه سازی کنید . نتیجه از F تا A درجه بندی می شود و شامل اطلاعاتی در مورد فشرده سازی،TTFB ، ذخیره سازی یا caching، نمودار های آبشار برای سرعت بارگذاری منابع و موارد دیگر خواهد بود. Pingdom یکی دیگر از ابزار های شناخته شده تست سرعت وب سایت است که قرن هاست وجود داشته است. برای استفاده از آن نیازی به ورود به سیستم نیست و گزارش ها از جزئیاتی که از Google PageSpeed Insights دریافت می کنید کم تر است. همانطور که در تصویر فوق مشاهده می کنید در باکس مشکی رنگ بالا نتایج کلی از قبیل سرعت لود شدن ، حجم اطلاعات موجود در صفحه ی اصلی و … نمایش داده می شود.
این ابزار پیشنهادهایی برای افزایش سرعت سایت ارائه میدهد که کاربردی و مفید هستند. سرعت لود یک سایت میتواند یکی از تاثیرگذارترین دلایل برای مراجعه به یک سایت باشد. سرعت خوب در کنار طراحی زیبا و کارآمد وبسایت میتواند آمار بازدیدکنندگان را به طرز چشمگیری افزایش دهد. در ادامه این مقاله، نحوه اندازه گیری سرعت لود سایت و نیز روش های تست سرعت سایت را با هم مرور خواهیم کرد. جی تی متریکس سه نمره نهایی بر اساس سه روش اندازهگیری مختلف برای سرعت وبسایت گزارش میدهد. این ابزار قابلیتهای تنظیم شونده بیشتری نسبت به نرم افزارهای گوگل دارد و با کامل کردن اطلاعات خواسته شده میتوانید به نتایج معتبرتری دست پیدا کنید.
یکی از فاکتورهای جدید این سایت بررسی فعال بودن پروژه AMP توی سایت شماست. SpeedCurve یکی دیگر از ابزارهای پولی تست لودینگ و بارگذاری سایت است. شما فقط 30 روز میتوانید از آن به صورت رایگان و آزمایشی استفاده کنید. ابزار Google PageSpeed Insight یکی از ابزارهای رایگان گوگل است که توسط پلتفرم lighthouse پشتیبانی میشود. گوگل این ابزار را به صورت افزونه (پلاگین) هم در اختیار کاربران خود قرار داده است.
هرچه این زمان طولانیتر باشد یعنی کاربر باید بیشتر منتظر بماند و چندین بار کلیک کند تا بفهمد کاری که میخواهد انجام خواهد شد یا نه. میانگین زمانی است که طول میکشد تا یک بخش از محتوا (مثلاً یک تصویر) بهصورت قابل فهم نمایش داده شود. در ادامه میخواهیم تک تک شاخصهای استفاده شده در این گزارش را معرفی کنیم. یکم کار کردن با این برنامه سخته پس پیشنهاد می کنم اگه تازه کاری، سعی کن بیخیال این یک بشی. از آنجایی که این روزها تلفن های همراه روز به روز رایج تر می شوند، سایت ها در تلفن همراه در مقایسه با کامپیوتر ها باید عملکرد برابر را داشته باشند.
اولویت آخر هم با تستهایی است که توسط رایانه و اتصال اینترنت خودتان انجام میشود. این تستها برای پیدا کردن عواملی که باعث کندی سایت شدهاند مفید است، اما نتیجه همیشه درست نیست. تستهایی که با ابزار Google Lighthouse انجام میشود از این روش است. خرید هاست نامناسب، عدم بهینه بودن کدها و استفاده از تصاویر با حجم بالا مهمترین دلایل کندی وبسایتها هستند. یکی از پایهای ترین موارد این است که سایت خود را از ابتدا به شکل درستی بسازید.
خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری