برنامه نویسی دانشگاه شریف

مبانی برنامه‌سازی پایتون دانشکده مهندسی کامپیوتر

استاد انصاری درخواست پلتفرم پرلایک را برای ارائه یک مجموعه ویدئویی خاص و جذاب و منحصر به فرد در دروس ساختمان داده و الگوریتم پذیرفت و پرلایک مفتخر است که این مجموعه ارزشمند را در اختیار داوطلبان عزیز قرار می‌دهد. به گزارش روابط عمومی، دومین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشگاه صنعتی شریف با عنوان Sharif CodeJam 2022 توسط گروه فناوری اطلاعات شریف "Sharif ICT Group" و مرکز نوآوری فناوری اطاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد. دومین دوره مسابقات برنامه نویسی آنلاین دانشگاه صنعتی شریف با عنوانSharif Code jam 2022 با حضور 850 برنامه نویس نخبه از سراسر کشور برگزار شد. دومین دوره مسابقات برنامه نویسی آنلاین دانشگاه صنعتی شریف "sharif CodeJam" به عنوان یکی از معتبرترین مسابقات برنامه نویسی به‌ صورت غیرحضوری در روزهای 12 الی 20 اسفندماه سال 1400 برگزار می‌شود. دوره‌ی خلاقیت الگوریتمی و برنامه‌نویسی پایتون دانشگاه شریف فقط به ارائه محتواهای آموزشی محدود نشده است و در کنار آموزش‌دادن، جلسات حل تمرین نیز برای شرکت‌کنندگان دوره در نظر گرفته شده است.

علاوه بر این، ایشان مدارک کارشناسی ارشد و کارشناسی خود را با نمرات بسیار عالی از دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف زیر نظر دکتر محمدعلی صفری و دکتر محمد قدسی با موفقیت به پایان رساندند. دکتر محمدامین فضلی هیئت‌علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، محقق و مهندس نرم‌افزار و برنامه‌نویس در مرکز راهکارهای اطلاعاتی هوشمند دانشگاه صنعتی شریف هستند. ایشان و همکارانشان در این مرکز بر روی پروژه‌های مهندسی نرم‌افزار و برنامه‌نویسی مقیاس بزرگ در زمینه توسعه تکنولوژی‌های ارزش‌آفرین در صنایع مختلف فعالیت دارند. با مشاهده دوره مبانی برنامه‌سازی با زبان C، شما برنامه‌نویسی را از پایه آن یعنی آشنایی با کامپیوتر، مفهوم الگوریتم و فلوچارت فراگرفته و پس از آن به کمک زبان برنامه‌نویسی C اصول پایه‌ای که تقریباً در تمامی زبان‌های برنامه‌نویسی وجود دارد نظیر حلقه و شرط را فرامی‌گیرید. هدف از این درس، آشنایی دانش‌جویان رشته‌های علوم و مهندسی با مبانی برنامه‌سازی کامپیوتر، ایجاد تفکر الگوریتمی در حل مسائل، کسب توانایی پیاده‌سازی الگوریتم‌های متداول به وسیله‌ی کامپیوتر، و نیز آشنایی با اصول اولیه‌ی نوشتن برنامه‌های ساخت‌یافته و مهندسی‌ساز است.

در این درس از زبان برنامه‌سازی پایتون برای آموزش و ایجاد مهارت‌های فوق استفاده خواهد شد. هدف از این درس، آشنایی دانش‌جویان با مبانی برنامه‌سازی کامپیوتر، ایجاد تفکر الگوریتمی در حل مسائل، کسب توانایی پیاده‌سازی الگوریتم‌های متداول به وسیله‌ی کامپیوتر، و نیز آشنایی با اصول اولیه‌ی نوشتن برنامه‌های ساخت‌یافته و مهندسی‌ساز است. مبانی برنامه‌نویسی یا مبانی برنامه‌سازی، یکی از اصلی‌ترین دروسی است که دانشجویان رشته‌های مهندسی در ترم‌های اولیه تحصیل می‌گذرانند. بسته به رشته تحصیلی‌، زبان‌های مختلفی نظیر پایتون، جاوا یا C/C++‎ در این درس تدریس می‌شود. برای دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر این درس اهمیتی دوچندان دارد و با توجه به نیاز به درک عمیق برنامه‌نویسی در سطوح پایین سیستمی، عموماً زبان C یا C++‎ برای تدریس به این دانشجویان انتخاب می‌شود. دانشگاه شریف یکی از برترین دانشگاه‌های کشور است که رویدادهای مختلف و رایگانی را با اهداف توانمندسازی، آماده‌کردن افراد برای ورود به بازار کار و کسب مهارت‌های جدید برای قشرهای مختلف جامعه برگزار می‌کند.

سوالات چالشی رویداد بدین صورت طراحی می‌شوند که مدتی قبل از برگزاری رویداد گروهی با حضور برخی از سرمایه گذاران، شرکت‌های بزرگ، چهره‌های موفق استارتاپی و افراد سرشناس در حوزه ICT  تشکیل می‌شود و به تدوین سوالات اصلی مسابقات می‌پردازند. شریف کدجم یک مسابقه برنامه نویسی است که کلیه مراحل آن به صورت غیرحضوری و آنلاین برگزار می‌شود و کلیه علاقه‌مندان به برنامه نویسی بدون هیچ محدودیتی می‌توانند در آن شرکت کنند. در این درس، مفاهیم برنامه‌نویسی شی‌ءگرا در قالب زبان برنامه‌نویسی جاوا تدریس می‌شود. همچنین ویژگی‌های ذاتی زبان جاوا، امکانات برنامه‌سازی در جاوا، تفاوت رویکرد جاوا با زبان‌های مشابه در موارد مختلف، برنامه‌سازی همروند و کیفیت نرم‌افزار مورد توجه قرار می‌گیرد. فرض بر این است که دانشجویان در دروس قبلی، با یک زبان برنامه‌سازی آشنا هستند و برخی روش‌های حل مسئله با کمک برنامه‌سازی مانند جستجو، مرتب‌سازی، عملیات ریاضی و نظایر آن را می‌شناسند. علاقمندان به حوزه برنامه‌نویسی و طراحی وب سایت و افرادی که به دنبال آموزش‌های کاربردی و ارتقاء مهارت‌های خود هستند، می‌توانند در دوره آموزشی فرانت اند شرکت نمایند.

از بین 850 نفر که در مرحله مقدماتی شرکت کردند 150 نفر با دریافت بیشترین امتیاز به مرحله نهایی راه پیدا کردند. دوره به صورت کاملا رایگان در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است و لازم به پرداخت حتی یک ریال نخواهد بود. دوره هایی که هزینه آن ها بالای 4 میلیون تومان است شرایط پرداخت اقساط دارند، برای اطلاع از نحوه پرداخت اقساط با کارشناس دپارتمان هماهنگی های لازم را انجام دهید. دوره هایی که هزینه آن ها بالای 3 میلیون تومان است شرایط پرداخت اقساط دارند، برای اطلاع از نحوه پرداخت اقساط با کارشناس دپارتمان هماهنگی های لازم را انجام دهید. با رشد کسب و کارها و رقابت بالا در بازار، اکثر کسب و کارها به دنبال سایت‌های تعاملی و داینامیک هستند. سایت‌هایی که با اتصال به پایگاه داده با سرعت بالا و مداوم داده‌های مختلف را دریافت کنند.

البته باتوجه به محدودیت‌ در ظرفیت کلاس‌های شریف و ثبت‌نام بیش از 4700 نفر در این رویداد، فقط تعدادی از شرکت‌کنندگان به قید قرعه می‌توانند در دوره حضور پیدا کنند. سایر افراد هم می‌توانند به‌صورت مجازی در پلتفرم محیط آنلاین و با استفاده از نرم‌افزار اسکای روم در دوره‌ی‌ خلاقیت الگوریتمی و برنامه‌نویسی پایتون شرکت کنند. دانش‌آموزان با شرکت در این دوره می‌توانند با اصول طراحی الگوریتمی و برنامه‌نویسی پایتون آشنا شده و خود را برای فعالیت در یکی از زمینه‌های کاری مانند توسعه وب، توسعه اپلیکیشن، یادگیری ماشین و توسعه فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی آماده کنند. دانشگاه شریف برای این دوره و برآورده شدن نیازهایش در برگزاری رویداد، پلتفرم جامع محیط آنلاین را انتخاب کرده است. کلاس ساختمان داده و طراحی الگوریتم استاد محمد انصاری با توجه به تخصص ویژه دوره دکتری و تز ایشان در فیلد الگوریتم‌ها در دانشگاه صنعتی شریف به همه علاقه مندان این دو درس و داوطلبان کنکور های کارشناسی ارشد و دکترای مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات اکیداً توصیه می شود.

علاوه بر آورده کردن نیاز مخاطبان، محیط آنلاین امکاناتی دیگر نیز دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. این دانشگاه هم‌اکنون در حال برگزاری دوره‌ی خلاقیت الگوریتمی و برنامه‌نویسی پایتون است تا دانش‌آموزان علاقه‌مند به برنامه‌نویسی را برای ورود به بازار کار آماده کند. گفتنی است که دانشگاه شریف این دوره را به‌صورت ترکیبی از کلاس‌های حضوری در محل برگزاری کلاس‌های دانشکده کامپیوتر و مجازی در بستر پلتفرم جامع محیط آنلاین برگزار می‌کند. دوره‌ی خلاقیت الگوریتمی و برنامه‌نویسی پایتون از 17 تیرماه سال جاری آغاز شده و به مدت 8 هفته و تا 18 شهریور ماه ادامه پیدا می‌کند. گفتنی است که فیلم‌ هر جلسه از دوره نیز ضبط می‌شود تا شرکت‌کنندگان فعلی برای درک بهتر یا افرادی که در ادامه می‌خواهند این دوره‌ها را ببینند، به محتوای جلسات دسترسی داشته باشند. همانطورکه اشاره کردیم، دوره به‌صورت ترکیبی از کلاس‌های حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

دانشگاه صنعتی شریف تهران در حال برگزاری دوره‌ برنامه‌نویسی پایتون برای دانش‌آموزان در پلتفرم محیط آنلاین است. این دانشگاه با هدف آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به بازار کار و ارتقای توانمندی آن‌ها در زمینه برنامه‌نویسی، دوره‌ی خلاقیت الگوریتمی و برنامه‌نویسی پایتون را به‌صورت رایگان برای این قشر از جامعه آموزشی کشور برگزار می‌کند. دانشگاه شریف دوره‌ی خلاقیت الگوریتمی و برنامه‌نویسی پایتون را در بستر پلتفرم محیط آنلاین برگزار می‌کند. پلتفرم محیط آنلاین با آگاهی کامل از نیاز برگزارکنندگان رویدادها و گردهمایی‌ها، تمامی فرایندها و ابزارهای لازم را برای مخاطبان خود فراهم می‌کند تا برگزارکنندگان به هیچ ابزار جانبی دیگری نیاز نداشته باشند. به بیانی دیگر، محیط آنلاین پلتفرمی است که تمام نیازهای برگزارکنندگان رویدادها را قبل، حین و بعد برگزاری رویداد به‌طور کامل برآورده می‌کند.

در جلسات حل تمرین، دانش‌آموزان در گروه‌های کوچک 20 تا 30 نفری به همراه استاد، تمرین‌های مختلفی را حل می‌کنند تا به درک بهتری از مطالب دست پیدا کنند. این دانشگاه با هدف آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به بازار کار و ارتقای توانمندی آن‌ها در زمینه برنامه‌نویسی، ... سومین دوره مسابقات برنامه نویسی آنلاین دانشگاه صنعتی شریف Sharif Codejam 3 با حضور حدود 800 برنامه‌نویس نخبه از سراسر کشور، با کسب مقام اول توسط دو دانشجو و دانش‌آموخته شریفی به کار خود پایان داد. علاقه اصلی ایشان طراحی الگوریتم به‌خصوص برای مسائل بین‌رشته‌ای در محل اشتراک سه علم اقتصاد (Economics)، جامعه‌شناسی (Sociology) و محاسبات (Computation) است و همچنین به طراحی روش‌های محاسباتی برای تحلیل سیستم‌های اقتصادی (Economical)، اجتماعی (Social)، بیولوژیکی (Biological) علاقه‌مند هستند. دکتر فضلی در سال ۱۳۹۴ موفق به اخذ مدرک دکترا در رشته مهندسی نرم‌افزار از دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف زیر نظر دکتر جعفر حبیبی شدند.

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتر و افرادی که به دنبال آموزش‌های کاربردی و ارتقاء مهارت‌های خود هستند، می‌توانند در این دوره شرکت نمایند. این دوره از مسابقات با حضور 850 برنامه نویس نخبه از سراسر کشور، طی دو مرحله در روزهای 12 اسفند و  19 الی20 اسفند ماه سال 1400 به صورت غیر حضوری و آنلاین برگزار شد. زبان برنامه‌نویسی C در کنار C++ از جمله مهم‌ترین زبان‌های برنامه‌سازی سیستمی محسوب می‌شوند. زبان‌های برنامه‌نویسی سیستمی برای طراحی سیستم‌های کامپیوتری پیچیده که نیاز به‌سرعت بالا در اجرا دارند استفاده می‌شوند. همچنین در طراحی سیستم‌های نهفته که نیاز به مصرف انرژی پایین دارند و یا محدودیت حافظه در آن‌ها مسئله‌ای جدی محسوب می‌شود از این زبان‌ها استفاده می‌شود. سایر دوره‌های دیگر مانند دوره فول استک و دوره پایتون نیز در جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار می‌شود.

این مسابقات از طریق سامانه sharifict.ir برگزار شد و در هر دو مرحله، شرکت کنندگان هشت سوال چالشی را دریافت کرده و در مرحله اول 12 ساعت و در مرحله دوم 24 ساعت زمان برای پاسخ به این سوالات داشتند. در چند سال گذشته توسعه دهنده فول استک یا Full Stack Developer یکی از عناوین شغلی حائز اهمیت و پر تقاضا در حوزه فناوری اطلاعات شناخته شده و سالانه پروژه‌های مختلفی برای این جایگاه شغلی و آموزش آن تعریف می‌شود. هدف از این درس، آشنایی دانش‌جویان با برنامه‌سازی به زبان سی، نوشتن کد مهندسی‌ساز (برنامه‌سازی ساختارمند، توضیح‌گذاری، جدانویسی)، و توانایی پیاده‌سازی شبه‌کد است. برنامه‌نویسی Front end به بخشی از برنامه‌نویسی وب گفته می‌شود که برنامه‌نویس با کدهای HTML ،CSS  و زبان برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت و سایر ابزارها، محیطی را تحت وبسایت یا اپلیکیشن خلق می‌کند که کاربر با آن تعامل دارد. در واقع ساخت و طراحی یک وب سایت یا سیستم‌های نرم افزاری تحت وب به دو بخش front-end و back-end تقسیم می‌شود که یک توسعه دهنده فول استک باید با درک درستی از این دو بخش داشته باشد و با مهارت‌های لازم به راحتی بتواند از ابتدا تا انتهای پروژه را به تنهایی مدیریت کند.

اعضای کمیته داوری در مرحله نهایی پس از ارزیابی و امتیازدهی شرکت‌کنندگان، برنامه‌نویسان راه یافته به این مرحله را پس از صحت سنجی، مورد بررسی نهایی قرار دادند و در نهایت نفرات برتر مسابقات توسط هیئت داوران معرفی شدند. روند برگزاری رویداد و توضیحات تکمیلی در وبسایت رسمی رویداد به آدرس codejam.sharif.ir موجود می باشد. برگزاری رویدادهای مجازی یکی از بهترین فرصت‌ها برای صاحبان کسب و کارها است تا با بهره‌گیری از فناوری به روز و کارآمد اطلاع رسانی چند رسانه‌ای، محصولات و خدمات خود را به شکل نامحدود به مخاطبان خود عرضه نمایند. با توجه به بازار داغ این رشته و پروژه‌های مختلفی که هر روز ایجاد می‌شود، برنامه نویسان وب معمولا موقعیت شغلی خود را بر اساس مهارت و زمینه کاری خود تعریف می‌کنند. این درس با مشارکت یک تیم ۷۰ نفره از دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه شریف و سایر دانشگاه‌ها و با تدریس علی شریفی زارچی ارائه خواهد شد.

همچنین با در نظر گرفتن تجربه کاربری و رابط کاربری یک ظاهر زیبا برای نمایش داشته باشند. برای استفاده از دوره، نیاز به لپ‌تاپ نیست و تنها با تلفن هوشمند می‌توان تمامی آموزش‌ها و تمرین‌های دوره را گذراند. با گذراندن مجموعه دروس یک میکرومستر، علاوه بر دریافت گواهی مجزای هر درس، گواهی دوزبانه گذراندن آن میکرومستر را هم دریافت خواهید کرد. برای شرکت در کلاس مجازی درس، مشاهده ویدئوهای ضبط‌ شده و انجام تمرین‌ها، می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده نمائید. پس از گذراندن دوره و در صورت کسب نمره قبولی در آزمون‌ها و پروژه‌ها به فراگیران گواهینامه ارائه می‌شود. بله؛ پس از سپری شدن مدت زمان دوره شما به محتوای دوره دسترسی خواهید داشت و می توانید از ویدئوها، تمارین، پروژه و دیگر محتوای دوره در صورت وجود استفاده کنید ولی امکان تصحیح تمارین توسط پشتیبان و دریافت گواهی نامه برای شما وجود نخواهد داشت.

شایان ذکر است، شریف کدجم در سه مرحله برگزار می‌شود که در تمامی مراحل شرکت کنندگان تعدادی سوال چالشی را دریافت کرده و مدت زمان محدودی برای پاسخ به این سوالات دارند و افراد با دریافت امتیازات بیشتر به مراحل بعدی راه پیدا می‌کنند. ویژگی یادگیری آسان و کاربردی بودن این زبان در توسعه، باعث شده تا برنامه نویسی پایتون یکی از بزرگ‌ترین و پر قدرت‌ترین جوامع برنامه نویسی را با اختلاف از سایر زبان‌های برنامه نویسی داشته باشد که این بسیار نکته مثبتی برای یک زبان برنامه نویسی محسوب می‌شود. ایشان علاقه زیادی به تکنولوژی  دارد و بیش از سه سال است که درحال یادگیری برنامه‌نویسی است و در حال حاضر چند تا بازی ساخته و در مایکت و بازار به فروش می‌رود. وی از ابتدای سال 1403 شروع به تدریس کرده و ضبط دوره‌های آموزشی کرده است.مهارت ایشان در سی شارپ و یونیتی و فلاتر و وردپرس است. این مسابقات از طریق سامانه sharifict.ir برگزار شد و در مرحله اول شرکت کنندگان هشت سوال چالشی را دریافت کرده و 24 ساعت زمان برای پاسخ به این سوالات داشتند.

گفتنی است ثبت نام در مسابقات از 15 بهمن آغاز شده و تا 5 اسفند 1400 ماه ادامه دارد. ما همواره تلاش کرده­‌ایم که دروس را به طور کامل ضبط نماییم و در اختیار شما دوستان قرار دهیم.

افزون بر این، دانشگاه شریف برای بزرگ‌تر کردن جامعه مخاطبین، بالا بردن راندمان دوره‌ها و بازدهی بهتر ، تصمیم گرفته تا رویدادهای خود را به‌صورت هیبریدی (ترکیبی از رویداد حضوری و مجازی) برگزار کند. این رویکردها منجر به متمایز شدن دانشگاه شریف می‌شود و این موضوع می‌تواند الگویی جدید و کاربردی برای سایر موسسات آموزشی باشد. گفتنی است ثبت نام در این مسابقات رایگان بود و شرکت کنندگان برای استفاده از تکنولوژی‌‌ها و زبان‌‌های برنامه‌نویسی محدودیتی نداشتند و کلیه افرادی که توانایی ‌برنامه نویسی داشتند مخاطب این رویداد بودند. باتوجه‌به اینکه دوره مبانی برنامه‌سازی با زبان C، همه موارد را از پایه آموزش می‌دهد، هیچ پیش‌نیاز اساسی به‌جز آشنایی نسبی با ریاضیات ندارد، ازاین‌رو این دوره هم برای کودکان دبستانی که علاقه‌مند به یادگیری برنامه‌نویسی هستند و هم برای افراد در سنین بالاتر قابل‌استفاده است. البته باید توجه داشت که یادگیری کامل زبان C به دلیل عمق بالای این زبان و نیاز با درگیرشدن با یک‌سری پیچیدگی‌ها نظیر مدیریت حافظه، از زبان‌هایی نظیر پایتون کمی دشوارتر است اما در عوض یادگیری آن باعث می‌شود که مفاهیم برنامه‌نویسی را به طور عمیق درک کرده و یادگیری هر زبان دیگری برای شما آسان خواهد شد.

پایتون یک زبان  برنامه نویسی شی گرا و سطح بالا است که نسبت به سایر زبان‌های برنامه نویسی یادگیری آن ساده‌تر است. این ویژگی همراه با کاربردهای گسترده این زبان باعث شده تا آموزش پایتون امروزه در بین مهندسان، دانشمندان و تحلیلگران محبوبیت بالایی داشته باشد. از زبان Python برای فعالیت‌های متنوع، از جمله تحلیل داده تا ساخت بازی‌های کامپیوتری استفاده می‌شود. این زبان به عنوان یک زبان همه ‌منظوره ساخته و توسعه داده شده و محدود به توسعه نوع خاصی از نرم‌افزارها نیست. کمیته علمی مسابقات مدتی قبل از برگزاری رویداد با حضور سرمایه گذاران، شرکت‌های بزرگ، چهره‌های موفق استارتاپی و افراد سرشناس در حوزه ICT  تشکیل شد و به تدوین سوالات اصلی مسابقات پرداختند.

در این مسابقات برای استفاده از تکنولوژی‌‌ها و زبان‌‌های برنامه‌نویسی هیچ محدودیتی وجود ندارد و مخاطب این رویداد تمامی کسانی هستند که توانایی برنامه‌نویسی دارند. در پروژه‌های کوچک معمولاً یک فرد تحت عنوان برنامه‌نویس فول استک هر دو حوزه برنامه‌نویسی Back-end و Front-end را به طور همزمان پوشش می‌دهد. اما در پروژه‌های بزرگ معمولاً هر فردی از تیم طراحی و توسعه محصول وظیفه مشخصی برعهده دارد و گاهی چند نفر در تیم Front-end یا Back-end مشغول به فعالیت هستند. برای اطلاع از نحوه پرداخت اقساط با کارشناس گروه آموزشی مربوطه هماهنگی‌های لازم را انجام دهید. این دوره به نحوی تهیه و تدوین شده است که مباحث آن به ساده‌ترین شکل ممکن بیان شوند و مخاطبان دوره بتوانند به‌سادگی متوجه موضوعات مطرح شده شوند.

علاقه‌مندان به حضور در مسابقات جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به وب‌سایت رسمی رویداد مراجعه کنند. همچنین لازم به ذکر است جهت اطلاع رسانی به علاقه‌مندان جهت حضور در این مسابقات حدود یک ماه قبل از برگزاری رویداد از افراد، استارتاپ‌ها و تیم‌های فعال در حوزه مورد نظر دعوت می‌شود تا در رویداد ثبت نام کنند. به گزارش روابط عمومی؛ شروع ویروس کرونا در سراسر جهان موجب به وجود آمدن سبک زندگی جدیدی برای مردم کشورها و جوامع مختلف گردیده است. در این سبک زندگی نو ظهور، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از تجمع افراد یکی از ارکان اصلی حفظ سلامت جوامع است. در کنار مسائلی مانند شروع کرونا، دوری مسافت، اهمیت زمان و امکانات گسترده و خاص فضای مجازی از جمله عوامل مهمی هستند که ضرورت بازنگری در سیاست‌های تصمیم‌گیری برخی رویدادها و کسب و کارها که شاید تا قبل از این اتفاقات به ضرورت حضور در فضای مجازی توجه کمتر داشتند را نشان دهد.

به همین جهت برای شرکت در این دوره هیچ پیش‌نیاز به خصوصی وجود ندارد و افراد با هر سطحی از آگاهی و تحصیلات می‌توانند از مباحث این دوره نهایت استفاده را داشته باشند. توسعه دهنده فول استک  با بک‌اند، فرانت‌اند، سرور، دیتابیس، API و همچنین سیستم‌های ورژن کنترل درگیر خواهد بود و صفر تا صد یک سیستم نرم افزاری تحت وب را خلق می‌کند و آن را توسعه می‌دهد و در صورت داشتن ایراد، مشکلات آن را برطرف می‌کند. پس از گذراندن این دوره می‌توانند در سایر دوره‌های گروه آموزشی علوم داده از جمله دوره علم داده و آموزش ماشین لرنینگ دانش خود را ارتقا دهند. توی دوره آموزش سی‌شارپ چه چیزهایی گفته میشه؟ - نصب و راه اندازی کامپایلر - انواع متغیرهای سی شارپ - اپراتورها - تبدیل متغیرها - حلقه‌ها - شرط‌ها -شی گرایی و خیلی چیزهای دیگه با ... از میان 800 شرکت کننده که از در مرحله اول، 14 شرکت کننده با کسب بیشترین امتیاز به مرحله نهایی راه پیدا کردند.


برنامه نویسی تابلو روان